Aan deze website wordt momenteel gewerkt.
Hierdoor kunnen sommige toepassingen niet werken, fout worden weergegeven of foutieve informatie bevatten.
Indien u vragen heeft mail naar contact@dekreekvzw.be

Welkom op de kreeksite!

De Kreek bestaat uit een groep bijzonder fijne mensen die jaarlijks kampen organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze kampen gaan door op een geweldige locatie in de Ardennen: Bérismenil! Denk bos, hoor water, zie (of ruik) everzwijnen. Eén en al geweldigheid dus en u maakt er deel van uit of zou dit zeker moeten!

Deze enige echte Kreeksite staat boordevol met info, foto's en filmpjes om je voor te bereiden op, of te verleiden om deel te nemen aan onze toch wel zeer plezante kampen.

Agenda

Kamp 102/07/2022

Kamp 212/07/2022

Kamp 322/07/2022

Graag mee op activiteit?

Laatste nieuwtjes!

Foto's kamp 1&3, eindelijk...

Toegegeven, het heeft lang geduurd. Maar goed, de foto's van kamp 1 en 3 2006 zijn nu dus eindelijk in hun volle glorie te bewonderen. Dat verdient een weinig enthousiast applaus!

 afbeelding

 

Foto's kamp 2, nu op de site!

Kamp 2 2006 was zeker 1 van de heetste uit de Kreekgeschiedenis. Als je wil zien wat we nog zoal gedaan hebben buiten puffen, zweten en verbranden moet je maar eens naar de foto's kijken. 

afbeelding 

Fais attention pour les Belges!

Het buitenlands kamp is afgelopen. De eerste keer voor de Kreek, maar zeker voor herhaling vatbaar. Wie twijfels heeft moet maar eens naar de foto's kijken die nu al op de website staan! Of een overenthousiast relaas verdragen van iemand die erbij was natuurlijk...

 afbeelding

Kreekkamp II 2006 - Opnieuw een topper?

Mannekes, mannekes, mannekes ... herinneren jullie je nog Kreekkamp II 2005? Die sfeer, die ambiance, die heerlijke zomerse temperaturen, die toffe gasten, die monitors waartussen het klikte, knetterde en bruiste? Wel ... dat is allemaal een heerlijke herrinnering maar yours truly staat klaar om van KK II 2006 ervaring te maken die zelfs KK II 2005 naar de kroon steekt.

DIE DEUTSCHE SCHLAGERPARADE - Een goed idee ?

Op zaterdag 16 september is het zover! Om 20.00 uur start in het Sportpaleis DIE DEUTSCHE SCHLAGERPARADE. Stel je voor: onze gasten die in Antwerpen en masse uit hun dak gaan bij het horen van hun favoriete muziek. Zou dat niet mooi zijn? 

Een woordje van Bruno

Om jullie het beste te wensen voor 2006, ben ik rijkelijk te laat, maar ik doe het toch nog. ‘t was de bedoeling om daar wel iets vroeger mee af te komen, maar het leven van jullie voorzitter is de laatste weken nogal woelig geweest. Ik moest Smile een boederij kopen (weeral een plaatske extra voor een kreekweekend, als ’t in orde is), ik moest Frown mijn kot in de fik steken (oef, ik ben goed verzekerd),.... Ik weet weer wat te doen.

Ook voor de kreek zijn er in 2006 een aantal uitdagingen, die we moeten aanpakken. Enkele voorbeelden:


 

Monitoren gezocht

Heb je nog enkele dagen vrij in de zomer en zin in iets anders?
We zijn nog op zoek naar enkele monitoren om samen een kamp voor mensen met een mentale beperking tot een geweldig einde te brengen.

Of je ervaring hebt maakt niets uit. We zijn een enthousiaste bende en zouden je er graag bij hebben!

Ga naar pagina : 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9