Welkom op de kreeksite!

De Kreek bestaat uit een groep bijzonder fijne mensen die jaarlijks kampen organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze kampen gaan door op een geweldige locatie in de Ardennen: Bérismenil! Denk bos, hoor water, zie (of ruik) everzwijnen. Eén en al geweldigheid dus en u maakt er deel van uit of zou dit zeker moeten!

Deze enige echte Kreeksite staat boordevol met info, foto's en filmpjes om je voor te bereiden op, of te verleiden om deel te nemen aan onze toch wel zeer plezante kampen.

Agenda

Daguitstap dierentuin07/04/2019

Kamp 102/07/2019

Kamp 212/07/2019

Kamp 322/07/2019

Graag mee op activiteit?

Laatste nieuwtjes!

Fais attention pour les Belges!

Het buitenlands kamp is afgelopen. De eerste keer voor de Kreek, maar zeker voor herhaling vatbaar. Wie twijfels heeft moet maar eens naar de foto's kijken die nu al op de website staan! Of een overenthousiast relaas verdragen van iemand die erbij was natuurlijk...

 afbeelding

Een woordje van Bruno

Om jullie het beste te wensen voor 2006, ben ik rijkelijk te laat, maar ik doe het toch nog. ‘t was de bedoeling om daar wel iets vroeger mee af te komen, maar het leven van jullie voorzitter is de laatste weken nogal woelig geweest. Ik moest Smile een boederij kopen (weeral een plaatske extra voor een kreekweekend, als ’t in orde is), ik moest Frown mijn kot in de fik steken (oef, ik ben goed verzekerd),.... Ik weet weer wat te doen.

Ook voor de kreek zijn er in 2006 een aantal uitdagingen, die we moeten aanpakken. Enkele voorbeelden:


 

Welkom op de nieuwe Kreeksite

Zoals je kan zien is de Kreeksite helemaal vernieuwd. De bedoeling is om de site gemakkelijker onderhoudbaar te maken (zodat de informatie juister en actueler is). Daarnaast hopen we natuurlijk ook dat jullie met de zoekfunctie en een heldere opmaak beter jullie weg vinden op deze site. Veel plezier, en alle feedback/hulp is welkom! 

Monitoren gezocht

Heb je nog enkele dagen vrij in de zomer en zin in iets anders?
We zijn nog op zoek naar enkele monitoren om samen een kamp voor mensen met een mentale beperking tot een geweldig einde te brengen.

Of je ervaring hebt maakt niets uit. We zijn een enthousiaste bende en zouden je er graag bij hebben!

Ga naar pagina : 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8