Aan deze website wordt momenteel gewerkt.
Hierdoor kunnen sommige toepassingen niet werken, fout worden weergegeven of foutieve informatie bevatten.
Indien u vragen heeft mail naar contact@dekreekvzw.be

Welkom op de kreeksite!

De Kreek bestaat uit een groep bijzonder fijne mensen die jaarlijks kampen organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze kampen gaan door op een geweldige locatie in de Ardennen: Bérismenil! Denk bos, hoor water, zie (of ruik) everzwijnen. Eén en al geweldigheid dus en u maakt er deel van uit of zou dit zeker moeten!

Deze enige echte Kreeksite staat boordevol met info, foto's en filmpjes om je voor te bereiden op, of te verleiden om deel te nemen aan onze toch wel zeer plezante kampen.

Agenda

Kamp 102/07/2022

Kamp 212/07/2022

Kamp 322/07/2022

Graag mee op activiteit?

Laatste nieuwtjes!

Foto's kamp 2 2007

De foto's van het allereerste kreekkamp in de Ardennen staan on-line. Het was heel erg leuk - wie vindt dat we wat overmatig positief zijn (toegegeven, een typisch nevenverschijnsel na een kamp) moet zelf maar een mening vormen:

klik hier om de foto's te bekijken

afbeelding 


Foto's Oostduinkerke

Een grote pot Nutella, enkele tabletten dafalgan, acht giechelende meisjes, vier vrolijke jongens, een uitbundige zon, een kapotte frituurketel, muurvast zitten op de brusselse ring, een gesmeerd lopende monitorsploeg, een zot draaiende kraan, een luide krak in het podium van de playbackshow..... het zijn maar een handvol ingrediënten van een weeral supergeslaagd weekend in Oostduinkerke ! Afspraak voor april 2008 !

naar de foto's

afbeelding

 

Foto's Brussel

Een bloedheet weekend in Brussel, omsingeld door hordes scouts en Japanners, fris schuimende pintjes, vergeetachtige trambestuurders...  Laat de kampen nu maar snel komen. Tot binnenkort!

De foto´s vind je hier .

afbeelding 

Foto's De Haan

Een weekend aan zee op een nieuwe locatie onder leiding van Lode en Joke. Zij die erbij waren zagen dat het goed was, de anderen moeten het met de foto's stellen

afbeelding 

Zombiefilm

De wachttijd was al even huiveringwekkend als de film zelf. Maar goed: bekijk hem nu !

 

afbeelding 

 

Foto's 18+ weekend ardennen

Zoals jullie waarschijnlijk al weten gaan de kampen er deze zomer er een beetje anders uitzien. Kamp 1 gaat nog door in het vertrouwde Prosperpolder, maar kamp 2 & 3 gaan door in de Ardennen!

We hebben tijdens het laatste kreekweekend de kampplaats en de omgeving al wat verkend. En het mag gezegd, dat ziet er allemaal heel veelbelovend uit voor de zomer. Allen daarheen!

 afbeelding

Monitoren gezocht

Heb je nog enkele dagen vrij in de zomer en zin in iets anders?
We zijn nog op zoek naar enkele monitoren om samen een kamp voor mensen met een mentale beperking tot een geweldig einde te brengen.

Of je ervaring hebt maakt niets uit. We zijn een enthousiaste bende en zouden je er graag bij hebben!

Ga naar pagina : 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9