Welkom op de kreeksite!

De Kreek bestaat uit een groep bijzonder fijne mensen die jaarlijks kampen organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze kampen gaan door op een geweldige locatie in de Ardennen: Bérismenil! Denk bos, hoor water, zie (of ruik) everzwijnen. Eén en al geweldigheid dus en u maakt er deel van uit of zou dit zeker moeten!

Deze enige echte Kreeksite staat boordevol met info, foto's en filmpjes om je voor te bereiden op, of te verleiden om deel te nemen aan onze toch wel zeer plezante kampen.

Agenda

Daguitstap dierentuin07/04/2019

Kamp 102/07/2019

Kamp 212/07/2019

Kamp 322/07/2019

Graag mee op activiteit?

Laatste nieuwtjes!

Foto's Brussel

Een bloedheet weekend in Brussel, omsingeld door hordes scouts en Japanners, fris schuimende pintjes, vergeetachtige trambestuurders...  Laat de kampen nu maar snel komen. Tot binnenkort!

De foto´s vind je hier .

afbeelding 

Foto's De Haan

Een weekend aan zee op een nieuwe locatie onder leiding van Lode en Joke. Zij die erbij waren zagen dat het goed was, de anderen moeten het met de foto's stellen

afbeelding 

Zombiefilm

De wachttijd was al even huiveringwekkend als de film zelf. Maar goed: bekijk hem nu !

 

afbeelding 

 

Foto's 18+ weekend ardennen

Zoals jullie waarschijnlijk al weten gaan de kampen er deze zomer er een beetje anders uitzien. Kamp 1 gaat nog door in het vertrouwde Prosperpolder, maar kamp 2 & 3 gaan door in de Ardennen!

We hebben tijdens het laatste kreekweekend de kampplaats en de omgeving al wat verkend. En het mag gezegd, dat ziet er allemaal heel veelbelovend uit voor de zomer. Allen daarheen!

 afbeelding

Foto's kamp 1&3, eindelijk...

Toegegeven, het heeft lang geduurd. Maar goed, de foto's van kamp 1 en 3 2006 zijn nu dus eindelijk in hun volle glorie te bewonderen. Dat verdient een weinig enthousiast applaus!

 afbeelding

 

Foto's kamp 2, nu op de site!

Kamp 2 2006 was zeker 1 van de heetste uit de Kreekgeschiedenis. Als je wil zien wat we nog zoal gedaan hebben buiten puffen, zweten en verbranden moet je maar eens naar de foto's kijken. 

afbeelding 

Monitoren gezocht

Heb je nog enkele dagen vrij in de zomer en zin in iets anders?
We zijn nog op zoek naar enkele monitoren om samen een kamp voor mensen met een mentale beperking tot een geweldig einde te brengen.

Of je ervaring hebt maakt niets uit. We zijn een enthousiaste bende en zouden je er graag bij hebben!

Ga naar pagina : 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8